Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΣΠ Κόρινθος, ώστε η ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών σε περίπου ένα μήνα.

Στο πλαίσιο αυτό οι “ερυθρόλευκες” πραγματοποίησαν, την Τρίτη, τα απαραίτητα εργοφυσιολογικά τεστ, τα οποία θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την απόδοση των αθλητριών.

Tα εργομετρικά πραγματοποίησε ένας από τους πλέον ικανούς εργοφυσιολόγους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, Νίκος Κουνδουράκης. Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Liverpool John Moores University στον τομέα της φυσιολογίας της άσκησης (MSc Sports Physiology) και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Κάτοχος τεσσάρων πτυχίων του «Barca Universitas» σε τομείς της προπόνησης των ομαδικών αθλημάτων (Certificate in Training for Team Sports), της νευροφυσιολογίας της άσκησης (Certificate in Neuroscience and Training), της διαχείρισης προπονητικού φορτίου στο ποδόσφαιρο (Certificate in Workload Management in Football) και στην προπόνηση δύναμης από την αποκατάσταση στην απόδοση (Certificate in Strength Training: From Rehabilitation to Performance).

Διδάσκει στην διαδικτυακή πλατφόρμα για το ποδόσφαιρο «International soccer science and performance federation (ISSPF)» και είναι υπεύθυνος προγράμματος του Μητροπολιτικού κολλεγίου στο «Sports Coaching and Physical Education».

Ο Νίκος Κουνδουράκης ήταν επίσης προπονητής φυσικής κατάστασης στον Απόλλωνα Λεμεσού, την Πάφο και τον Εργοτέλη, ενώ φέτος θα βρίσκεται στον ΟΦΗ.