Το τρίτο τρίποντο πήρε ο ΑΣΠ Κόρινθος στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, επικρατώντας με 3-0 σετ της ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι “ερυθρόλευκες” πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη και αποζημίωσαν πλήρως τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Η ομάδα του Αρη Ανδρεόπουλου παρά τις απουσίες της, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και εκμεταλλεύτηκε την ώθηση που της έδωσε ο κόσμος στις κερκίδες.

Μεγάλη εμφάνιση από την Αλατζάκη, που πήρε πάνω της ένα σημαντικό μέρος του επιθετικού παιχνιδιού, συγκεντρώνοντας 17 πόντους, καθώς και από τις Παναγοπούλου (αρχηγός, 9 πόντους), Λιουτικοβα (10 πόντους), Πατουχέα (7 πόντους).

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το αποτέλεσμα ήρθε μετά από ομαδική δουλειά, καθώς όλες οι αθλήτριες επέδειξαν χαρακτήρα και συγκέντρωση στον στόχο!

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος τώρα, στο πρώτο σετ ο ΑΣΠ Κόρινθος είχε συνέχεια τον έλεγχο στο σκορ και το τελείωσε με 25-18, κάνοντας το 1-0.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το δεύτερο σετ, όπου η ΧΑΝΘ προηγήθηκε με 4-11, αλλά η ομάδα μας με την Γιώτα να πιέζει στο σέρβις και έχοντας σημειώσει σερί 10-0, προσπέρασε με 14-11 και τέλος πήρε το σετ με 25-21, γράφοντας το 2-0.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ 8-6, 20-21. Τα κορίτσια, όμως, έχοντας ψυχολογία και καθαρό μυαλό έφτασαν δίκαια στην νίκη, επικρατώντας με 25-23 και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Α.Σ.Π. Κόρινθος – Χ.Α.Ν.Θ. 3-0 (25-18, 25-21, 25-23)

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Παναγοπούλου, Αλατζάκη, Πατουχέα, Λιουτίκοβα, Γιώτα, Ελευθερίου / Νακοπούλου (λ), Δέδε.
Χ.Α.Ν.Θ. (Ντινόπουλος): Γουγούση, Κουρτίδου, Βαρδοπούλου, Αρμουτάκη, Βέλλιου, Γιαννούλη / Σουπιώνη (λ), Αδάμου, Γερομίχαλου, Μαρκάδα.

Share This