Οι ερυθρόλευκες αν και κατέκτησαν το πρώτο σετ, το οποίο εξελίχθηκε σε θρίλερ με 24-26, δεν τα κατάφεραν στα επόμενα και γνώρισαν την ήττα από την ομάδα των Βριλησσίων για την 10η Αγωνιστική της Pre League Γυναικών.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες έπαιρναν μικρά προβαδίσματα που δεν διαρκούσαν. Από το 20-20 και μετά, τα Βριλήσσια με σερί 5-0 πήραν το σετ 25-20 και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχες πήραν από την αρχή “κεφάλι” και παρότι τα κορίτσια του Αρη Ανδρεόπουλου δεν το παράτησαν, το κατέκτησαν εύκολα με 25-14.

Το τέταρτο σετ ήταν αντίστοιχο με το δεύτερο αλλά από κάποια συνεχόμενα λάθη των “ερυθρόλευκων” χάθηκε με 19-25.

Η ομάδα μας αν και επηρεασμένη από την απουσία σημαντικών παικτριών, έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματά των τραυματισμών.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία της 16χρονης Νακοπούλου Καλλιόπης (λίμπερο) που έκανε το ντεμπούτο της με την γυναικεία ομάδα, ενώ μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ομάδα των Κορασίδων και αντικατέστησε επάξια την τραυματισμένη Μαριάννα Μαργαρίτη.

Τα σετ: (24-26)(25-20)(25-14)(25-19)

ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Παναγοπούλου, Αποστολάκη, Λιουτίκοβα, Αλατζάκη, Γιώτα, Πατουχέα, Νακοπούλου (L), Ελευθερίου, Βακάλογλου, Μιχαλά, Δέδε, Μπιτούνη.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΣΠ Κόρινθος (το Σάββατο 21/12/19) καλείτε να αντιμετωπίσει την ομάδα των ΑΜΑΖΟΝΩΝ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου. Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας μας!

Share This