Μακριά από τη νίκη έμεινε για τέταρτη αγωνιστική ο ΑΣΠ Κόρινθος, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών, αυτή τη φορά γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ εκτός έδρας από την Άρτεμις Κορυδαλλού. Η ομάδα του Άρη Ανδρεόπουλου έμεινε πίσω στο σκορ χάνοντας το πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο απάντησε παίζοντας ποιοτικό volley, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στις γηπεδούχες.

H Άρτεμις πήρε εκ νέου προβάδισμα με 2-1 σετ, ωστόσο στο τέταρτο οι “ερυθρόλευκες” είχαν αποκτήσει σημαντική διαφορά πόντων καθ’ όλη τη διάρκεια, και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πηγαίνει στο 2-2. Μετά τη μέση του σετ μια σειρά αμφισβητούμενων φάσεων και παράξενων διαιτητικών αποφάσεων, οδήγησε στη μείωση της διαφοράς.

Αποκορύφωμα ήταν η κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Άρη Ανδρεόπουλο. Όλα αυτά οδήγησαν τις αθλήτριες της ομάδας μας στο να μην μπορέσουν να διαχειριστούν την εις βάρος τους κατάσταση. Τελικά έχασαν το σετ και το παιχνίδι, την ώρα που είχαν καλό ρυθμό και πάλευαν για κάθε φάση.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την γενικότερη διαιτητική εικόνα και προτείνει στην Ομοσπονδία την καθιέρωση των εποπτών στους αγώνες του εξαιρετικού και άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Ανδρεόπουλου ψάχνουν ακόμα τα πατήματα τους και παρά την μέτρια εκκίνηση στο πρωτάθλημα, υπάρχει αισιοδοξία ότι συνολικής εικόνας!

ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-1 (25-20, 20-25, 25-20, 25-22)

ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ (Σαραντέας): Λουκά, Κασδοβασίλη, Μπολλάνο, Καλλή, Μικέλη, Ευθυμιοπούλου / Ραπτοπούλου (λ), Κοχιαδάκη (λ).
ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Πατουχέα, Λιουτίκοβα, Λαγουδάκη, Μιχαλά, Παναγοπούλου, Αποστολάκη / Μαργαρίτη (λ), Δέδε (λ), Αλατζάκη, Ελευθερίου, Βακάλογλου.

 

Share This