Την ήττα γνώρισαν οι Παγκορασίδες του ΑΣΠ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ(2) με 3-1 σετ από τον ΑΟ. ΑΚΡΑΤΑΣ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του ΣΤ’ Ομίλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ που διεξήχθη σήμερα 30/3/2019 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ακράτας.

Μουδιασμένα μπήκαν οι μικρές μας αθλήτριες στο 1ο σετ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Ακρατας. Προβάδισμα που κράτησαν οι γηπεδούχες μέχρι το τέλος του σετ, κερδίζοντάς το με 25-13.

Στο ίδιο περίπου μοτίβο εξελίχθηκε και το 2ο σετ, αφού η αντίστοιχη ομάδα της Ακράτας επικράτησε με 25-19.

Αλλαγή σκηνικού στο 3ο σετ με την ομάδα μας να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι βελτιώνοντας την κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντάς της εύκολους πόντους.
Αποτέλεσμα να κερδίσει το 3ο σετ 23-25.

Στο 4ο σετ η έλλειψη ψυχραιμίας και η απειρία των μικρών μας αθλητριών, οδήγησε την ομάδα μας, σε πολλές λανθασμένες ενέργειες και παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσε να επιβληθεί χάνοντας το σετ με 25-17.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι να μην απογοητεύονται οι μικρές μας αθλήτριες και πως ο στόχος τις ομάδας μας είναι να αφήνουμε πίσω μας τις ήττες και να κοιτάμε άμεσα την επόμενη μέρα. Όπως άλλωστε το ίδιο πράττουμε και στις νίκες.

Μπράβο στον προπονητή μας και τις μικρές μας ΑΣΠΑΡΕΣ!

Προπονητής: Σούκουλης Γιάννης

(12) Δάφνη Βάλια, (15) Ανδριανοπούλου Αριστέα, (9) Βασιλοπούλου Λήδα. (5) Κρανιδά Μάρη, (13)Τσιπά Ελπινίκη, (8) Καρσιώτη Αθανασία, (2) Κωτσίδη Εύα (14) Λεπεσιώτη Δήμητρα

Share This