Τον ετήσιο χορό-κοπή πίτας του πραγματοποίησε ο ΑΣΠ Κόρινθος με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μεκριζής”.

Γυναικεία ομάδα, όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, διοίκηση, προπονητές, επίσημοι, πλήθος κόσμου, παρευρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί, ήπιαν, χόρεψαν μέχρι αργά.

Οι γονείς των μικρών αθλητριών την ομάδας, γνώρισαν και ήρθαν πιο κοντά με τους τεχνικούς του ΑΣΠ Κόρινθος, το γυναικείο τμήμα, τη διοίκηση, κάτι που αποτελούσε έναν από τους βασικούς λόγους πραγματοποίησης της εκδήλωσης αυτής.
Οσο η ώρα περνούσε, τόσο τα ζεϊμπέκικα έδιναν και έπαιρναν, από τις παίκτριες του γυναικείου τμήματος, τον προπονητή του Βαγγέλη Περόπουλο, αλλά και αρκετούς φανατικούς φίλους.

Ολοι όσοι βρίσκονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα των “ερυθρόλευκων”, βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν την αγωνία του αγώνα, περνώντας όμορφες στιγμές.

Οπως πάντα, υπεύθυνος για το μουσικό πρόγραμμα, ήταν ο Πάρης Διονυσόπουλος! Ο άνθρωπος που χρόνια τώρα ξεσηκώνει το Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου με τα ηχητικά του.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Αλατζάκης, στάθηκε κυρίως στην πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής (μιας και η Κόρινθος διαθέτει περίπου 200 παιδιά), ευχαρίστησε τον κόσμο και τα επίσημα πρόσωπα που ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των νέων εγκαταστάσεων που έχει ανάγκη, όχι μόνο το βόλλεϊ, αλλά και αθλητισμός στην Κορινθία γενικότερα.

Επιπλέον, ο κ. Αλατζάκης αναφερόμενος στη γυναικεία ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία, έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό team.

Ακολούθησε η αντιπρόεδρος, Μαρία Βικτωράτου, η οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους χορηγούς που από την αρχή της χρονιάς έχουν βρεθεί δίπλα στην Κόρινθο και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει!

sdr

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε τόσο ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης, όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης για το δικό τους χαιρετισμό. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν οι Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκίκας, δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Μουρούτσος, Φαρμάκης, πρώην βουλευτής Κορινθίας κ. Φαρμάκη και ο υποψήφιος δήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης.

Οταν η βραδιά έφτασε στο τέλος της, άπαντες έδωσαν μια υπόσχεση. Του χρόνου, να συγκεντρωθεί ακόμα περισσότερος κόσμος, ακόμα περισσότεροι φίλοι του ΑΣΠ Κόρινθος, της μοναδικής γυναικείας ομάδας της Πελοποννήσου, που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Τα δύο βασικά μέλη της Θύρας 3, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας μας, τόσο στα εντός όσο και σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια

 

 Το ΔΣ του ΑΣΠ Κόρινθος, μαζί με προπονητικό team, συγγενείς και την αθλήτρια της ΑΕΚ, Αρετή Τέζα

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φαρμάκης και η πρώην βουλευτής Κορινθίας, Κατερίνα Φαρμάκη

 

Οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος, που αγωνίζονται στη Volley League Γυναικών

Τα μέλη της Θύρας 3 με τον κ. Μαργέτη

 

 

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας και team manager των Εθνικών ομάδων, Βαγγέλης Περόπουλος, ο βοηθός προπονητή και πρώην αθλητής τη Α1 Ανδρών, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, μια από τις πιο πιστές φίλες της ομάδας, Νεκταρία Καρατζή και η μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ελληνικού γυναικείου βόλλεϊ, Αρετή Τέζα

btr

Η σύζυγος του Βαγγέλη Περόπουλου, μαζί με την Αρετή Τέζα

Share This